Ενημέρωση για νέο Οργανισμό

20 Ιουλίου 2017

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκε με την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής, υπό την προεδρεία της Ειδικής Γραμματέας, κυρίας Καλλιόπης Παπαλεωνίδα, η διαδικασία διαμόρφωσης του σχεδίου του Νέου Οργανισμού που αφορά το πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου μας, όπου μας γνωστοποιήθηκε από την κυρία Ειδική Γραμματέα, πως η θέση της για τα προβαδίσματα θα εμπεριέχει τον όρο << εν ελλέιψει>>.

Ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε-Υ.ΕΘ.Α, εκφράζοντας τις αποφάσεις των οργάνων, για μια ακόμα φορά εξέφρασε την αντίθεσή του και της ζήτησε να επανεξετάσει το θέμα διότι έτσι δημιουργείτε κίνδυνος οι κατηγορίες ΤΕ και ΔΕ να βρεθούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία εκτός θέσεων ευθύνης.

Η πρότασή μας παραμένει αυτή που έχει διατυπωθεί επανειλημμένα στις συνεδριάσεις των επιτροπών δια στόματος του προέδρου της Π.Ο.Ε-Υ.ΕΘ.Α και  πρέπει να είναι ως εξής: (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ) ή (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ). Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν την ιδιαιτερότητα του Υπουργείου μας, στο οποίο η μεγάλη πλειοψηφία ανήκει στις  κατηγορίες ΤΕ, ΔΕ.

Το τελικό σχέδιο των επιτροπών θα διαβιβαστεί στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο για την τελική του επεξεργασία και την αποστολή του για την έκδοση του νέου προεδρικού διατάγματος.

Σημειωτέων ότι 14 νέοι Οργανισμοί άλλων υπουργείων έχουν διαμορφωθεί όπως η δική μας πρόταση.

Αγαπητοί συνάδελφοι θα θέλαμε άμεσα την απάντησή σας στο παραπάνω email εντός 48 ωρών, διατυπώνοντας με ΝΑΙ αν συμφωνείτε με την πρόταση της Π.ΟΕ-Υ.ΕΘ.Α και ΟΧΙ εάν διαφωνείτε .

 

Από την Διοίκηση της Π.Ο.Ε-Υ.ΕΘ.Α

[embeddoc url="https://poe-yetha.gr/wp-content/uploads/2017/07/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΓΙΑ-ΝΕΟ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.pdf" viewer="google"]