Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Γενικό Συμβούλιο της 8ης Ιουλίου | ΠΟΕ-ΥΕΘΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Προεδρείο της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ, λυπάται βαθύτατα και καταδικάζει, τα όσα συνέβησαν κατά την συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου στις 8/7/2020.
Για πρώτη φορά σε Γ.Σ της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ, είχαμε προπηλακισμό συναδέλφου, που βρισκόταν στο βήμα, από Γενικό Σύμβουλο που ανήκει στην παράταξη της ΔΗ.Σ.ΚΙ.
Δεν μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία για την κίνηση αυτή. Κανείς δεν νομιμοποιείται να κινείται απειλητικά και να εκφοβίζει συνάδελφο, την ώρα που αυτός βρίσκεται στο βήμα.
Η παράταξη της ΔΗ.Σ.ΚΙ, αντί να φροντίσει να επανέλθει η ηρεμία με σκοπό να ολοκληρωθούν οι εργασίες του Γ.Σ, αποχώρησε, όχι προσωρινά για να εκτονωθεί η κατάσταση, αλλά έφυγε οριστικά έχοντας ως δικαιολογία ότι προσβλήθηκαν από τον ομιλούντα.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά το γεγονός, σκόπιμα απέκρυψαν τον προπηλακισμό καθώς και τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησής τους.
Οι λόγοι, δεν ήταν άλλοι, από την αδυναμία έλεγχου συμπεριφορών μελών της παράταξης τους στην κριτική που δέχονται, σε συνδυασμό με την έλλειψη επιχειρημάτων στις αναφορές που έκαναν για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας.
Φαίνεται, ότι η έλλειψη ψυχραιμίας αλλά και η απομάκρυνση τους από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας, τους προκαλεί εκνευρισμό. Δημιούργησαν σκόπιμα κλίμα αντιπαράθεσης, που έφτασε στα όρια του τραμπουκισμού, για να ξεφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα των πεπραγμένων της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ.
Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, θα συνεχίσει να μάχεται προς όφελος των εργαζομένων του Υπουργείου μας. Κανένας εκφοβισμός, από όπου και αν προέρχεται, δεν μπορεί να σταματήσει το έργο του.
Από την Διοίκηση της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Γενικό Συμβούλιο της 8ης Ιουλίου | ΠΟΕ-ΥΕΘΑ

Η Ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Source

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top