ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΔΚΙ ΥΕΘΑ 12/8/2020

12 Αυγούστου 2020

Σχετικά με πρόσφατη ανάρτηση παράταξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία εικάζεται ότι με παρέμβαση πρωτοβάθμιου σωματείου Στρατηγός της ΑΣΔΥΣ έπραξε τα αυτονόητα αναφέρουμε τα εξής.
Στρατηγοί και υψηλόβαθμα στελέχη συνομιλούν με τα αντιπροσωπευτικότερα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα και παίρνουν εντολές μόνο από τους ανωτέρους τους.
Στον Στρατό Ξηράς υπάρχει η Πανελλήνια Ένωση Δημοσίων Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ ΓΕΣ ως το μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο σωματείο και η ΠΟΕ ΥΕΘΑ ως δευτεροβάθμιο όργανο . Με αυτά συνομιλεί η Στρατιωτική και Πολιτκή Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.
Αν θελει η παράταξη της ΔΗΣΚΙ να δείξει έργο μπορεί να συνεργαστεί με τα μέλη του ΔΣ της Ενωσης και του Προεδρείου της ΠΟΕ ΥΕΘΑ, τα οποία, όπως αναλυτικά αναφέρεται στην τελευταία ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας, είναι σε συνεχή επαφή ,συνεργάζονται και συνομιλούν με όλη την Στρατιωτική και Πολιτική Ηγεσία. Δίνουν λύσεις στα προβλήματα που αφορούν το Πολιτικό Προσωπικό του ΥΠΕΘΑ χωρίς παραπληροφόρηση, χωρίς ψευτοπαλικαρισμούς που τόσο έχουν πληγώσει το συνδικαλιστικό κίνημα.
Πανελλήνια Ενωτική Δημοκρατική Κίνηση ΥΕΘΑ