Στήριξη στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο

[ad_1]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στήριξη στον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., κ. Μιχάλη Γιαννάκο

 

Για μία ακόμη φορά ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., Μιχάλης Γιαννάκος σύρεται στα δικαστήρια.

Αυτή τη φορά καλείται να δικαστεί από το ΣΤ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, στις 16/03/2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 9:00πμ ως υπαίτιος «του ότι στην Αθήνα, στις 16-07-2018, κατέστρεψε από κοινού ξένο ολικά πράγμα. Ειδικότερα, μαζί με άλλους άγνωστους δράστες με κοινό δόλο και κατόπιν συναποφάσεως έσπασαν το προστατευτικό ρολό ασφαλείας της στοάς επί της οδού Νίκης αρ. 5-7, ιδιοκτησίας Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να εισέλθουν στη στοά που οδηγεί στην είσοδο του υπουργείου, ενώ τα ρολά ήταν κατεβασμένα προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος στην στοά».

Είναι προφανές ότι πρόκειται για ανυπόστατη και άδικη κατηγορία. Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ διώκεται για την πολιτικοσυνδικαλιστική του δράση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ομόφωνα, εκφράζει τη στήριξή της στον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., ζητά την αθώωσή του και να σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ κάθε δίωξη σε βάρος του. Το συνδικαλιστικό κίνημα θα ανατρέψει κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης και της εργοδοσίας να κατασταλούν οι αγώνες, οι διαμαρτυρίες, οι διαδηλώσεις και οι απεργίες των σωματείων.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Στήριξη στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο

Print Friendly, PDF & Email

[ad_2]

Source link